Eveniment în Germania: Forumul Global pentru Alimentație și Agricultură

164
Eveniment în Germania: Forumul Global pentru Alimentație și Agricultură - forumulglobalpentrualimentatiesi-1579081685.jpg

Articole de la același autor

În marja expoziției Săptămâna Verde, din Berlin, în perioada 16 - 18 ianuarie 2020 are loc Forumul Global pentru Alimentație și Agricultură organizat de către Ministerul Federal al Agriculturii și Alimentației din R.F. Germania, la Berlin, ce are ca invitați, delegați la nivel înalt – miniștri, secretari de stat, precum și ambasadori, reprezentanți ai organizațiilor internaționale.

Forumul Global pentru Alimentație și Agricultură (GFFA) este o conferință internațională privind problemele politicii agroalimentare, în cadrul căreia, în cea de-a treia zi are loc cea mai mare conferință informală a miniștrilor agriculturii din lume. Tema Forumului și a Conferinței Miniștrilor Agriculturii din cadrul Expoziției Săptămâna Verde de la Berlin de anul acesta propusă spre dezbatere este "Alimente pentru toți – Comerț pentru securitate, diversitate și nutriție durabilă". Scopul conferinței este acela de a găsi poziții politice comune, de a iniția și de a monitoriza un proces internațional și de a promova schimbul dintre factorii politici, operatorii economici, comunitatea științifică și societatea civilă.

Rolul evenimentului este acela de a sensibiliza publicul despre importanța comerțului pentru asigurarea securității alimentare globale. GFFA își propune să abordeze următoarele subiecte: relevanța comerțului în securitatea alimentară, crearea de reguli corecte pentru comerțul agricol, posibilitatea ca lanțurile de aprovizionare globale să fie incluse, durabile și sigure, proiectarea comerțului pentru promovarea dezvoltării agricole.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Aprilie 2019
Stire din Economie : Forumul de Afaceri România – Vietnam
Miercuri, 06 Noiembrie 2019
Stire din Economie : Forumul de Afaceri România - Turcia
Miercuri, 10 Aprilie 2019
Stire din Economie : Forumul de Afaceri România - Tunisia
Pagina a fost generata in 0.5517 secunde