Eveniment de mare interes pentru firmele din sectorul agricol

184
Eveniment de mare interes pentru firmele din sectorul agricol - evenimentdemareinterespentrufirm-1643133680.jpg
Evenimentul VIBE SIVAL 2022-International Business Convention- Angers (Franța) vă oferă oportunitatea de a întâlni clienți noi și a încheia noi parteneriate de afaceri. În cadrul său vor avea loc întâlniri fizice în zilele de 15 și 16 martie 2022, iar în data de 18 martie, întâlniri B2B, organizate în mediul virtual. Enterprise Europe Network, Vegepolys Valley și SIVAL organizează întâlniri internaționale business to business personalizate.

VIBE - eveniment internațional de afaceri Vegepolys, organizat încă din 2015 - a fost conceput pentru firmele din sectorul cultivării plantelor, care doresc să găsească viitori clienți, parteneri, furnizori și să dezvolte noi parteneriate de afaceri, științifice și tehnologice

În cadrul lui vor fi abordate teme de interes: semințe și plante; protecția plantelor; energie regenerabilă și eficiență energetică; fructe și legume (proaspete și congelate); viticultura, horticultură ornamentală, peisaj și design urban; îngrășăminte și suport pentru culturi; echipamente și IT&C; servicii și consultanță.

Pot participa: firme de producție sau furnizori agricoli; distribuitori, operatori de logistică; consultanți în inginerie și proiectare în sectorul instalațiilor; Institute de cercetare.

Înscrierile se fac online, până la data de 11 martie 2022, la următoarea adresă de contact: https://vibe2022.b2match.io/.Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3306 secunde