Eveniment de cooperare tehnologică și de afaceri, la nivel european

209
Eveniment de cooperare tehnologică și de afaceri, la nivel european - evenimentdecooperaretehnologicas-1590592723.jpg

Articole de la același autor

Târgul internațional "Hannover Messe" nu va mai avea loc în acest an, din cauza pandemiei Covid. În schimb, toate întâlnirile bilaterale organizate în cadrul evenimentului "Zilele de cooperare tehnologică și de afaceri" se vor desfășura în sistem online sau video-conferințe, prin intermediul unei platforme web. Întâlnirile vor fi programate în perioada 13 și 16 iulie 2020, iar înscrieri se fac pană la data de 30 iunie 2020.

Temele se vor concentra pe:

- industria 4.0 și soluțiile smart factory;

- tehnologii de producție eficiente din punct de vedere al resurselor și energiei;

- energie durabilă și mobilitate;

- instrumente de măsură.

Evenimentul este organizat de partenerul local Enterprise Europe Network (NBank Hannover) și de mulți alți parteneri de rețea, asigurând o participare importantă a partenerilor germani, europeni și internaționali.

Pentru participarea la eveniment nu este necesar vreun software suplimentar, ci doar un browser web actualizat, un microfon și o cameră web.

Evenimentul oferă IMM-urilor, întreprinderilor mari și institutelor de cercetare posibilitatea de a găsi și întâlni parteneri pentru acorduri comerciale și pentru cooperare în domeniul cercetării și tehnologiei în domenii diverse.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3365 secunde