Drumul de acces dintre porțile nr. 7 și 9 ale portului Constanța, modernizat

312
Drumul de acces dintre porțile nr. 7 și 9 ale portului Constanța, modernizat - drumuldeacces1-1573772918.jpg

Articole de la același autor

Reabilitarea drumului de acces al autovehiculelor dintre porțile nr. 7 și 9 ale portului Constanța a fost finalizată. Modernizarea lui contribuie la o mai bună desfășurare a traficului și o creștere a siguranței rutiere în interiorul portului, se arată într-un comunicat al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța. 


Lucrările de reparații pe acest sector de drum, care face racordul cu autostrada A4, au fost realizate din surse proprii ale CNAPMC, valoarea investiției fiind de 3.039.126,94 lei. Ordinul de începere a lucrărilor a fost dat pe 11 septembrie 2019, acestea având termen de execuție trei luni.


Drumul a fost reparat și modernizat pe o lungime de 2,28 kilometri, într-o zonă în care traficul rutier este tot mai aglomerat, iar această reparație era impusă de nevoia de decongestionare rutieră. 


Drumul era construit din dale de beton și piatră spartă, punând probleme autovehiculelor care circulau în zonă. În prezent, drumul este asfaltat și lărgit în unele zone. 


Dezvoltarea continuă a portului Constanța, facilitățile create pentru atragerea investitorilor în zonă și proiectele ambițioase derulate în ultimii ani, dar și creșterea continuă a traficului rutier în general au dus la necesitatea investițiilor în infrastructura rutieră, pentru a asigura desfășurarea circulației în condiții optime.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8743 secunde