DP World solicită guvernelor lumii să scoată în afara legii traficul de animale sălbatice

102
DP World solicită guvernelor lumii să scoată în afara legii traficul de animale sălbatice - dpworldsolicitaguvernelorlumiisa-1633963727.jpg

Articole de la același autor

Comerțul ilegal cu animale sălbatice este unul dintre primele cinci cele mai profitabile infracțiuni la nivel mondial. În fiecare an, fauna și flora sălbatică sunt braconate sau colectate ilegal și transportate în întreaga lume. Afacerea transfrontalieră este estimată la 50 - 100 miliarde de dolari pe an. Pe lângă impactul distructiv asupra biodiversității și a comunităților locale, comerțul ilegal cu animale sălbatice alimentează alte activități infracționale, inclusiv spălarea banilor și traficul internațional de droguri.

Sultanul Ahmed Bin Sulayem, președintele grupului de firme DP World, a semnat un angajament prin care solicită mobilizarea resurselor publice și private pentru eliminarea acestui comerț ilegal până în 2030. El a făcut-o alături de United for Wildlife, la summit-ul Conservation for Hope, organizat la pavilionului DP World Flow de la Expo 2020.

DP World lucrează deja la măsuri extinse de combatere a traficului, printre care se numără: instalarea de scanere suplimentare în porturi și în facilități portuare din întreaga lume; instruirea angajaților DP World din întreaga lume în această privință; organizarea de sesiuni specifice pentru operatorii de scanere. Guvernele care se vor alătura demersului DP World trebuie să scoată în afara legii comerțul cu animale sălbatice.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6628 secunde