Doru Mihai, reprezentantul Administrației Portului Constanța, ales în consiliul director al MedCruise

902
Doru Mihai, reprezentantul Administrației Portului Constanța, ales în consiliul director al MedCruise - dorumihaireprezentantuladministr-1636465085.jpg

Articole de la același autor

Asociația Porturilor de Croazieră Mediteraneene MedCruise are drept obiectiv principal promovarea turismului de croazieră, sector grav afectat de restricțiile impuse de statele lumii în anii 2020 și 2021, din cauza pandemiei Covid-19. Născută în urmă cu 25 de ani, pe 11 iunie 1996, organizația cuprinde 74 de porturi membre, din 21 de țări, din regiunea Mării Mediterane, Mării Negre, Mării Roșii și a Oceanului Atlantic. Pe lângă ea își desfășoară activitatea și 34 de membri asociați, reprezentând agenții de linii de croazieră, birouri de turism și alte asociații. Portul Constanța este membru al MedCruise din anul 2007, iar în anul 2010 a găzduit adunarea sa generală.

La sfârșitul săptămânii trecute, la Barcelona, a avut loc cea de a 59-a adunare generala a MedCruise, în care a avut loc alegerea noii conduceri a asociației. Portul Constanța a fost reprezentat de Doru Mihai - director exploatare în cadrul Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime.

Delegații la adunare au ales-o pe Figen Ayan - reprezentanta portului Istanbul în funcția de președinte al MedCruise. Doru Mihai a candidat și a câștigat un loc în consiliul director al organizației. Din această poziție, el își propune să contribuie la punerea în aplicare a unui plan de promovare a porturilor din zona Mării Negre, în special a portului Constanța, de atragere a liniilor de croazieră în această regiune.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8654 secunde