Documentele pentru contractele de furnizare a gazelor pot fi accesate online

209
Documentele pentru contractele de furnizare a gazelor pot fi accesate online - informatiiledocumentelepentrucon-1580767862.jpg

Articole de la același autor

În scopul informării cât mai corecte și complete a clienților finali Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei a actualizat aplicația web "Comparator al ofertelor – tip de furnizare a energiei electrice". Astfel se oferă clienților finali posibilitatea de a accesa, în mod direct și centralizat, informații privind documentele necesare încheierii contractelor de furnizare, de a descărca documentele necesare încheierii contractelor de furnizare și de a fi informați cu privire la modalitatea de transmitere către furnizori a documentelor necesare încheierii contractelor de furnizare.


Interfața furnizor - aplicație a fost modificată prin introducerea unui modul nou denumit "documente necesare contracte", în care furnizorii au posibilitatea de a:
- nominaliza documentele necesare încheierii contractelor de furnizare;
- încărca modele de cereri, documente necesare încheierii contractelor de furnizare;
- completa informații legate de modalitatea de transmitere a documentelor necesare încheierii contractelor de furnizare
atât pentru clienții casnici cât și pentru clienții noncasnici.


Prin intermediul comparatorului, în urma introducerii de către furnizori a datelor solicitate, clienții finali vor putea descărca documentele necesare încheierii contractului, specifice situației în care se află clientul final la momentul contractării.
Ulterior descărcării documentelor și după completarea acestora, clientul final transmite furnizorului, prin oricare din căile de comunicare, introduse de către furnizor în baza de date a aplicației, documentele solicitate.


Observațiile, propunerile referitoare la funcționalitățile modulului se pot transmite în format electronic la adresa de e-mail [email protected], până la data de 5.02.2020.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5979 secunde