Dezbatere privind promovarea turistică a litoralului

414
Dezbatere privind promovarea turistică a litoralului - dezbatereprivindpromovareaturist-1622037842.jpg

Articole de la același autor

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) a găzduit, în data de 25 mai 2021, o întâlnire de lucru ce a avut ca obiectiv promovarea turistică a litoralului românesc și introducerea de noi curse aeriene de pe Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”, pentru sezonul estival 2021, se arată într-un comunicat de presă.

La întâlnire au participat: Bogdan Ionuț Artagea - directorul general al aeroportului, Andi Chirilov - președintele ANAT S-E, subprefectul Secyl Suliman, Stelian Gima - vicepreședintele CJC, Florin Cocargeanu - viceprimarul municipiului Constanța, reprezentanții companiei Tarom, ai unor tur-operatori și agenții de turism din Constanța.

În cadrul întâlnirii de lucru, moderată de Ion Dănuț Jugănaru - directorul general al CCINA, au fost dezbătute subiecte legate de oportunitățile de dezvoltare turistică și economică a județului, prin introducerea de zboruri care să deservească o arie mai largă de interes, atât zboruri interne (Cluj, Timișoara, Oradea, către Constanța), curse de linie și chartere, cât și chartere externe. S-a discutat despre disponibilitatea companiei TAROM de a colabora direct cu tur-operatori de pe litoral, dar și din țară, pentru operarea unor zboruri charter, chiar începând din luna iulie 2021, dar în special din sezonul estival 2022, despre importanța campaniilor de marketing și de promovare, dar și despre necesitatea unei proceduri de promovare, din partea Tarom, încă din lunile august sau septembrie 2021, pentru anul 2022, a unor zboruri charter din Cluj, Timișoara și Oradea, către litoral. Dezvoltarea turistică a județului fiind foarte importantă, ea se poate realiza doar printr-un parteneriat între autoritățile locale, AIMKC, Tarom și tur-operatori și implică găsirea unor soluții și a unei strategii pe termen lung.

Viceprimarul Florin Cocargeanu a dat asigurări că, în cursul lunii următoare, într-o ședință a Consiliului Local Municipal Constanța va fi aprobat statutul Organizației de Management al Destinației Mamaia- Constanța, organizație care, după ce se va constitui, va avea un rol foarte important în promovarea și dezvoltarea turistică a zonei.

La invitația lui Stelian Gima - vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, cei prezenți la eveniment au fost de acord să aibă o întâlnire de lucru cu președintele Consiliului Județean Constanța, în cursul săptămânii viitoare, pentru stabilirea unei strategii pe termen lung, de dezvoltare și promovare a turismului din județul Constanța.

În încheierea discuțiilor, directorul general Ion Dănuț Jugănaru le-a mulțumit tuturor participanților pentru interes și pentru acceptarea invitației de a participa la acest eveniment și i-a asigurat de disponibilitatea CCINA Constanța de a găzdui și alte întâlniri pe acest subiect, se arată în comunicat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8547 secunde