Demisie la vârful companiei Electroputere, Craiova

367
Demisie la vârful companiei Electroputere, Craiova - demisielavarfulcompanieielectrop-1530776588.jpg

Articole de la același autor

Printr-un comunicat publicat pe piața de capital, compania Electroputere SA din Craiova informează acționarii cu privire la demisia lui Ahmed Ibrahim Al Bassam din funcția de președinte și membru al consiliului de administrație al societății, începând cu data de 3 iulie 2018. Comunicatul este semnat de director general al companiei, Osama Al Halabi. 


Fondată la 1 septembrie 1949 și destinată producției de utilaj electrotehnic greu, de numele Electroputere este legată realizarea sistemului energetic românesc și modernizarea sistemului energetic feroviar și urban. Datorită unui însemnat volum de investiții, cooperări cu firme de prestigiu din Elveția, Suedia, Franța, Germania și Italia, precum și eforturilor unui mare număr de specialiști, marca Electroputere a devenit cunoscută în peste 100 de țări de pe toate meridianele globului.


Din 1991 Electroputere s-a constituit în societate pe acțiuni. Electroputere a fost privatizată în luna noiembrie 2007, pachetul majoritar de acțiuni de 86,28% fiind deținut de firma saudită Al-Arrab Contracting Company Limited. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4932 secunde