Cum arată și cât costă apartamentele de lux din Constanța

2468
4

Articole de la același autor

Constănțenii care vor să investească o sumă ceva mai mare într-un apartament, dar nu orice fel de apartament, ci cu pretenții, au la această oră câteva variante destul de tentante, spun agenții imobiliari. Așadar, pentru sume de "numai" 300.000 - 350.000 de euro, oricine poate deveni proprietarul unei locuințe generoase, cu finisaje de lux, de cele mai multe ori mobilate de designeri talentați, cu multă experiență în domeniu.

Reprezentantul unei agenții con-stănțene - Danicris Intermed, le propune constănțenilor cu dare de mână un penthouse în Faleză Nord (etaj 3 - 4), pe care cu siguranță mulți și l-ar dori. La prima vedere, luxul este cuvântul de ordine, un lux… confortabil. Are două livinguri, trei dormitoare și două balcoane, dar cele două terase, de 130 mp, pot fi considerate, de mulți, piesa de rezistență. Prețul este de 300.000 de euro, justificat poate de faptul că vorbim, în total, de 350 mp, și de piese de mobilier care au costat zeci de mii de euro.

Se poate însă și mai mult. 350.000 de euro costă un apartament cu trei camere din zona Faleză Nord, de pe strada Pescarilor, ce are o suprafață construită de mai bine de 150 mp, dar 115 mp suprafață utilă.

Sunt și multe agenții con-stănțene care nu au în portofoliul lor apartamente la prețurile menționate mai sus. Reprezentanții acestora spun că lucrurile merg extrem de greu pe acest segment, așadar evită, de regulă, asemenea proprietăți. Totuși, se pot lăuda că au oferte mai mult decât tentante. Un apartament dintr-un ansamblu rezidențial din zona Pescărie, despre care reprezentantul unei agenții imobiliare susține că a costat 250.000 de euro, se vinde acum cu 159.000 de euro. Pentru cei care vor să privească marea în fiecare dimineață este o variantă cum nu se poate mai bună. Apartamentul are două camere, două grupuri sanitare (în total aproape 130 mp), este mobilat și utilat complet.

Un alt exemplu, un duplex în zona Faleză Nord de puțin peste 160 mp, cu marea la câteva zeci de metri, costă 200.000 de euro. Locuința nu epatează prin lux, ci mai degrabă prin poziționare. Are patru camere și patru balcoane.

Comentează știrea

a
18 ianuarie 2012
a

apartament de lux, si cand ai iesit din el te mananca maidanezii siti spargi gipanu in capacele de canalizare care sunt cu 10 cm mai jos de nivelu strazii. sa nu mai pomenim de gunoaiele din cartier si de prafu/mocirla de pe strazi. de 350 de mii de euro iti iei apartament de acelasi "lux" ca astea, doar ca miami

Da
18 ianuarie 2012
Da pentru "a"

Cu 350000 de euro cumpar o casa frumoasa pe o insula greceasca,cu maslini,cu portocali si cu mult cu soare Apartamentul din imagine probabil ca are vederea in ghena de gunoi a blocului vecin sau cel mult pe faleza,pe faleza orasului plina cu maracini si mortaciuni.

Miruna
18 ianuarie 2012
a'

pai oare de ce avem o gramada de maidanezi si gunoaie si canalizari facute prost?..pt ca majoritatea ati stat acasa si ati lasat niste pensionari si oameni fara ocupatie sau femei casnice sa voteze iar voi restul 50-60% nu ati votat nimic...mai bn iesea un ecologist sau un necunoscut decat mafiotul asta

madalin
18 ianuarie 2012
.

astia sigur sunt concurenta de lasa astfel de mesaje. :)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2728 secunde