Schimbări la vârf în transporturile maritime

Constantin Matei, la cârma ANR, Decebal Șerban - director general cu delegație - la CNAPMC

4019
10
Constantin Matei, la cârma ANR,  Decebal Șerban - director general cu delegație - la CNAPMC - mateiconstantin-1338497453.jpg
Valentin Preda, secretar de stat în Ministerul Transporturilor a declarat, pentru cotidianul "Cuget Liber", că Decebal Șerban a fost numit director general cu delegație la Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța, definitivarea pe funcție urmând a se finaliza în urma parcurgerii procedurilor legale. Postul era vacant ca urmare a demisiei lui Andrei Popa.

Tot ieri, ministrul transporturilor, Ioan Ovidiu Silaghi, a semnat ordinul de numire a lui Constantin Matei în funcția de director general al Autorității Navale Române, în locul lui Paul Brânză, a declarat secretarul de stat.

Decebal Șerban a fost inspector de specialitate în cadrul Autorității Navale Române, căpitan de port și specialist al Căpităniei Zonale, consilierul lui Valentin Preda în timpul primului său mandat de secretar de stat în Ministerul Transporturilor și angajat al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime SA.

Constantin Matei a fost director general al CNAPMC în 2007 - 2008, În ultimul său an de mandat, porturile maritime românești au înregistrat un trafic record de mărfuri, de 61.837.716 tone.

Comentează știrea

Nene
1 iunie 2012
Matei e pur oferta problem

Mai bine stătea la umbra in parc decât pe scaun la Anr dar ce sa-i faci vroia probabil lângă clădirea APC....nostalgic

Vasile
1 iunie 2012
Prezentul articol

Nu are nici o legătura traficul anual de mărfuri cu performanța directorului general al APMC.Nu APMC determina fluxul de mărfuri.Postul de director general al APMC nu e pentru absolvenți ai institutului de marina civilă.Pana in 1998 nu a fost nici un marinar director laAPMC.Oricum succes pentru ambii directori.

Andrei
1 iunie 2012
pt Vasile

Draga Vasile....performanta DG al APC influenteaza traficul de marfuri in sensul ca acesta poate manageria si facilita accesul navelor in port, oferind de asemenea servicii mai bune si mai competitive fata de porturile vecine. Ceea ce nu prea se intampla de cand la conducerea portului sunt numai marionete. Iar directorul ar trebui sa fi avut cel putin o functie manageriala la bordul navei ca sa aiba habar despre ce inseamna port. Aceasi problema este si la minister, sunt oamnei delegati cu probleme maritime care nici nu stiu ce este o ''baba''. Cat despre Serban Decebal cred ca e cam mare saltul de la sef de birou la DG, dar alta marioneta nu putea numi Mazare....

REALITATEA
1 iunie 2012
D.D. P.P.

Mai duceti-va dracu de nemultumiti. Cand???? va futea Popa tipati in curte si nu munceati ,iar treaba mergea oricum ,acuma nici Serban nu este bun ca-i marioneta lui Mazare dracu sa va mai inteleaga de natie tampita sau voi sunteti adevarati profitori portocalii ...BASISTI...

Fonduri UE
1 iunie 2012
Fonduri UE

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

costica
1 iunie 2012
pt. Andrei

CNAPMC detine infrastructura portuara care este fara concurenta la MareaNeagra si ofera sevicii nesemnificative.Capacitatea de trafic a portului este de minim 120 milioane tone.restul serviciilor sunt oferite de operatori,cei ce fac remorcaj,pilotaj,etc unde administratia nu poate interveni.functia manageriala la bordul navei e egala cu cea de responsabil de magazin sau carciuma,pentru APMC trebuie alta pregatire cu mult diferita.

Ion
1 iunie 2012
Matei e tare

eu stiu ca matei face treaba buna si e un om cu capul pe umeri. ma bucur sincer pentru el!

Liberal
1 iunie 2012
Matei??

Parca liberalul Cupsa trebuia sa fie la ANR... s-a razgandit georgica? Nu face bine organizatiei constantene marlanii din astea...eu unul sunt bulversat.

ANR
6 iunie 2012
CE BINE !

MULTUMIM LUI DUMNEZEU CA NE-A DAT IN SFARSIT UN OM BUN,UN OM NU NUMAI SUPERPROFESIONIST,DAR CARE SA SI RESPECTE OAMENII.POATE VA AVEA GRIJA SI DE CEI FRAIERITI SI UMILITI DIN ANR.AR FI BINE SA-I DEA AFARA PE PDL-TII PUTUROSI,PE LEPRELE CARE S-AU DAT CU PDL-UL,PE TOATE JAVRELE CARE AU INGRASAT APARATUL BUGETAR.TOATE LICHELELE PDL-TE SA PLECE IMPREUNA CU BRANZA.

alin
7 august 2012
bravooooo!!

In sfarsit se adevereste zicala "Omul potrivit la locul potrivit " La multi ani domnul Matei in noua functie !!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.379 secunde