Constanța găzduiește un workshop internațional dedicat întreprinzătorilor

286
Constanța găzduiește un workshop internațional dedicat întreprinzătorilor - salansatunnouapelincadrulprogram-1345649498.jpg

Articole de la același autor

În perioada 29 - 30 august are loc, la Constanța, la Hotel Parc din Mamaia, workshop-ul internațional "Probleme comune - soluții comune pentru antreprenoriat", din cadrul proiectului "Black Sea Network for Reginal Development (BlasNET)".

Alături de Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii Constanța (PIMM), în rândul par-tenerilor proiectului se numără Agenția Regională pentru Antreprenoriat și Inovații - Varna, Bulgaria, Universitatea Aristotel din Salonic - Comitetul de cercetare privind ino-vația urbană și regională - Grecia, Orga-nizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii - Moldova și Agenția pentru Dezvoltare Economică din Sevastopol, Ucraina.

Principalul obiectiv al acestui proiect este realizarea Rețelei Mării Negre pentru Dezvoltare Regională, care va implica organizații pentru susținerea IMM-urilor.

Workshop-ul de la sfârșitul acestei luni, organizat de PIMM Constanța, urmărește identificarea de soluții pentru întărirea sectorului IMM-urilor și stimularea antreprenoriatului în țările partenere. Reprezentanții patronatului din Constanța spun că se va aduce în discuție și potențialul cooperării transregionale prin intermediul Rețelei Mării Negre pentru Dezvoltare Regională.

La întâlnirea de la sfârșitul lunii participă, potrivit organizatorilor, pe lângă partenerii proiectului, și organizații pentru susținerea IMM-urilor (agenții de dezvoltare a antreprenoriatului, organizații care reprezintă IMM-uri, incubatoare de afaceri, camere de comerț și industrie, precum și specialiști de la universități sau experți în afaceri care pot oferi asistență de specialitate). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4828 secunde