X
X
Mai multe ştiri online:

COMPANIE AERIANĂ, ÎN INSOLVENȚĂ

Ştire online publicată Marţi, 10 Martie 2015. Autor: Teodora MÎNDRU
Compania aeriană deținută de Ovidiu Tender, Ten Airways, și-a cerut insolvență luna trecută. Tribunalul București a aprobat cererea de intrare în insolvență a companiei aeriene deținută de omul de afaceri Ovidiu Tender, potrivit Economica.net. Instanța a conexat la dosarul de insolvență al Ten Airways și cererea Travel Tailor, din 21 ianuarie. 


Administratorul judiciar desemnat de Tribunal este Servicii de Reorganizare și Lichidare IPURL. Majoritatea angajaților companiei, piloți, însoțitoare de bord, personal tehnic dar și de la birouri, au plecat încă din toamna anului trecut. Peste 20 de angajați și-au cerut drepturile în instanță, arată datele de la Tribunalul București. 


Compania aeriană a realizat în 2013 o cifră de afaceri de 9,89 milioane de euro, de șapte ori mai mult decât în 2012, când cifra de afaceri a fost de 1,35 milioane de euro, potrivit datelor de la Ministerul Finanțelor. Cătălin Buțu a fost numit director în ianuarie 2013, iar foștii angajați spun că în acel an s-a zburat cel mai mult, s-au cumpărat avioane, iar salariile și diurnele erau plătite la timp. Ten Airways înregistra în 2013 un profit de circa 313.000 euro, față de pierderea de 175.000 de euro înregistrată în 2012.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.3882 secunde