COD ROȘU DE VISCOL LA CONSTANȚA! Trenurile nu mai circulă pe ruta București – Constanța

Vineri, 06 Ianuarie 2017, 10:38
163
Comandamentul de iarnă CFR Călători instituit pe raza Sucursalelor din sudul și estul țării și echipele feroviare din unități (revizii, depouri, etc) sunt pregătite pentru intervenție în vederea asigurării condițiilor necesare desfășurării în siguranță a călătoriei cu trenul, se arată într-un comunicat de presă.
Cu toate că pentru data de 6 ianuarie a.c. s-a luat decizia anulării unor trenuri pe ruta București – Constanța și retur, legătura feroviară este menținută cu celelalte trenuri rămase în graficul de circulație. Mai multe trenuri Regio vor fi anulate în data de 6 ianuarie. anexa: Au fost pregătite locomotive Diesel de rezervă, au fost suplimentate echipele de intervenție iar garniturile de tren sunt verificate înainte de plecarea în cursă. Personalul feroviar este la dispoziția pasagerilor oferindu-le asistență în gări și la bordul trenurilor.


Măsurile operative întreprinse în această perioadă de angajații feroviari au ca principal scop circulația trenurilor în condiții de siguranță și menținerea legăturilor feroviare între localitățile mari.
Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.1603 secunde