După mai puțin de patru luni

Clc. Alexandru Mezei a revenit la "cârma" Autorității Navale Române

1148
Clc. Alexandru Mezei a revenit la

Articole de la același autor

Instabilitatea managerială de la vârful Autorității Navale Române se prelungește. După mai puțin de patru luni de la numire, clc. Mihai Andrei a fost demis din funcția de director general și înlocuit cu clc. Alexandru Mezei. Acesta din urmă deținuse, la rândul său, pentru scurt timp, șefia ANR.

Comandantul de cursă lungă Alexandru Mezei este un specialist cu mare experiență. În cadrul ANR a mai deținut funcțiile de căpitan șef al portului Constanța și șef al Căpităniei Zonale Constanța.

Nimeni nu știe care sunt motivele noii schimbări și, ca să v-o spun pe aia dreaptă, lumea s-a cam plictisit să-și bată capul cu jocurile de culise de la Ministerul Transporturilor. Angajații Autorității Navale Române s-au obișnuit de vreo zece - cincisprezece ani să vină dimineața la serviciu și să afle că au un nou șef, care și acesta stă pregătit cu bagajele la ușă.

Iată, din data de 31 mai 2012 și până astăzi, la conducerea instituției s-au perindat: Constantin Matei, Mihai Șagău, Andrian Mihei, Liviu Cazan (interimar), Mihai Andrei, din nou Liviu Cazan (interimar), Răzvan-Gabriel Trandafir, Alexandru Mezei, pentru a doua oară Mihai Andrei și, acum, iarăși Alexandru Mezei.

Înclin să cred că noul și vechiul titular al postului, Alexandru Mezei, știe ce soartă îl așteaptă. Cu siguranță că e mai ușor să călărești pe spinarea unui taur furios, decât să reziști până la pensie, la "cârma" ANR.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4716 secunde