Cine este Naval Group Franța?

405
Cine este Naval Group Franța? - cineestenavalgroup-1524242716.jpg

Articole de la același autor

Compania Naval Group, în care statul francez deține un portofoliu de 65% din acțiuni, este liderul european în domeniul apărării navale și un jucător important în energiile regenerabile marine. Proiectează și construiește submarine și nave de suprafață, oferă servicii pentru șantiere navale și baze navale, precum și o gamă largă de soluții de energie regenerabilă pentru shipping.
În anul 2017, Naval Group a raportat vânzări de 3,7 miliarde de euro, în creștere cu 16% față de 2016, dintre care 35% pe piețele internaționale, și un profit de 172,7 milioane de euro. La sfârșitul anului trecut avea 13.429 de angajați.


În calitate de lider mondial în domeniul apărării navale și inovator în sectorul energetic, Naval Group este prezent în 18 țări precum: Brazilia, Canada, Irlanda, Arabia Saudită, India, Malaezia, Singapore sau Australia. Această apropiere de clienți permite companiei Naval Group să ofere un suport optim pentru implementarea programelor. Asocierea durabilă cu partenerii locali, în programele sale, generează mii de locuri de muncă direct sau indirect.


În Franța, Naval Group este un important actor industrial în domeniul apărării navale. 90% din valoarea adăugată a companiei este realizată în Franța. Datorită parteneriatelor cu IMM-uri, laboratoare de cercetare și universități, grupul este un motor al industriei franceze în ceea ce privește ocuparea forței de muncă, cercetare și dezvoltare.


Cea mai recentă creație a Naval Group este corveta Gowind® 2500. Șase nave de acest tip au fost comandate de Malaezia și patru de către Egipt. Aceasta este o nouă generație de corvete multi-misiune, robuste și bine echipate, atât în ceea ce privește electronica, armele și capacitățile de proiecție. Corveta are integrat sistemul SETIS® Combat Management Group, un sistem cuprinzător de combatere a multi-amenințărilor submarine, de la suprafață și din aer.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0813 secunde