CERONAV se implică în instruirea digitală a navigatorilor

249
CERONAV se implică în instruirea digitală a navigatorilor - ceronavinstruireadigitalaanaviga-1570225272.jpg

Articole de la același autor

Ovidiu Sorin Cupșa, directorul general al Centrului Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale  – CERONAV și ambasador maritim IMO, participă la lucrările celei de-a 75-a Conferințe a Asociației Internaționale pentru Instruire în Domeniul Siguranței și Supraviețuirii (International Association for Safety and Survival Training - IASST). 
Reuniunea se desfășoară în perioada 2 - 6 octombrie 2019, la Aalesund (Norvegia), tematica ei fiind: "Formarea și perfecționarea digitală – cerințe de competență, certificare și calificare a echipajului. Formarea și perfecționarea digitală vor fi modurile preferate de învățare din viitor?"


"CERONAV participă activ la optimizarea conectivității prin schimbul de informații acumulate privind siguranța pe mare a personalului navigant. În prezent, inovația și tehnologia au un efect profund asupra sectorului maritim, inclusiv în domeniul siguranței și supraviețuirii. Transformarea digitală a industriei maritime este în plină desfășurare", a declarat Ovidiu Sorin Cupșa.


IASST este o asociație fondată în anul 1980, al cărei scop este acela de a îmbunătăți continuu tehnicile de răspuns în cazurile de urgență, prin încurajarea schimbului de cunoștințe și experiență între furnizorii de training din domeniul siguranței pe mare. Membrii acestei asociații provin din mediul profesional naval: comandanți, șefi mecanici, piloți maritimi, personal din centrele de coordonare a salvării în caz de naufragiu, dar și reprezentanți din industria de off-shore, sau a centrelor de pregătire și perfecționare pentru personalul maritim. Aceștia provin din peste 47 de țări din America, Europa, Asia, Africa și Australia. CERONAV este una dintre cele mai prestigioase instituții de pregătire maritimă din lume și membru cu drepturi depline al IASST din anul 2004.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 05 August 2019
Stire din Economie : Câți navigatori are România?
Pagina a fost generata in 0.4035 secunde