Ce spun managerii despre următoarele două luni

62
Ce spun managerii despre următoarele două luni - manager-1380528463.jpg

Articole de la același autor

Potrivit opiniilor exprimate în luna septembrie 2013, de către managerii societăților comerciale, se conturează pentru perioada septembrie - noiembrie 2013 tendință de creștere moderată în industria prelucrătoare, relativă stabilitate în servicii, scădere moderată în sectorul de comerț și scădere în construcții, în raport cu cele trei luni anterioare, conform indicatorului sold conjunctural, anunță Institutul Național de Statistică.


Mai exact, în cadrul anchetei de conjunctură din luna septembrie 2013, managerii din industria prelucrătoare preconizează pentru perioada următoare creștere moderată a volumului producției (sold conjunctural +11%).


Pe de altă parte, în activitatea de construcții se va înregistra o scădere a volumului producției (sold conjunctural -18%) și a numărului de salariați (sold conjunctural -17%). De asemenea, managerii estimează scădere moderată a stocului de contracte și comenzi (sold conjunctural -13%).


În sectorul de comerț cu amănuntul, managerii au estimat pentru perioada septembrie - noiembrie tendință de scădere moderată a activității economice (sold conjunctural -15%) și a volumului total al vânzărilor de mărfuri (sold conjunctural -12%). Pe de altă parte, conform estimărilor din luna septembrie 2013, cererea de servicii (cifra de afaceri) va cunoaște relativă stabilitate (sold conjunctural +4%).




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4664 secunde