CCINA organizează cursul acreditat de agricultură ecologică

215
CCINA organizează cursul acreditat  de agricultură ecologică - ccina-1515427512.jpg

Articole de la același autor

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța organizează, în parteneriat cu Creative Business Management, un curs de agricultură ecologică. Cursul se va desfășura la sediul CCINA, în perioada 19 - 23 ianuarie 2018.

Participanții vor avea la dispoziție patru zile de formare în creșterea animalelor în sistem ecologic, cultura plantelor ecologice și certificarea fermelor bio. Cei ce sunt la început de drum în agricultura bio își vor însuși noțiunile de bază, iar fermierii cu experiență vor identifica noi oportunități de afaceri în domeniu.

Lectorii îi vor învăța pe cursanți care sunt etapele ce trebuie urmate pentru a deveni producător certificat ecologic, de la cultura plantelor și creșterea animalelor în sistem ecologic până la condițiile de certificare, relațiile cu furnizorii și procedurile de export.

În urma examenului de specialitate, absolvenții primesc un certificat autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări și recunoscut de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, pentru "Operator în ferme ecologice mixte", cod COR: 314205. Cei ce dețin acest certificat vor putea accesa proiecte finanțate din fonduri europene.

Detalii privind înscrierea se pot obține la următoarele numere de contact: 0241/619854, interior 225/221, persoana de contact - Carmen Grigor, 0723430256 sau pe email: [email protected]

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Noiembrie 2017
Stire din Economie : Curs de agricultură ecologică, la CCINA
Luni, 11 Decembrie 2017
Stire din Economie : Recordurile agriculturii românești
Pagina a fost generata in 0.3709 secunde