CCINA a primit vizita delegației din Găgăuzia

144
CCINA a primit vizita delegației din Găgăuzia - ccinaaprimitvizitadelegatieiding-1634310331.jpg

Articole de la același autor

Ion Dănuț Jugănaru - directorul general al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța a primit vizita unei delegații din Găgăuzia Comrat, Republica Moldova. Printre oaspeți s-au numărat: Gheorghi Marangoz - membru CRD UTAG și președinte al raionului Ciadîr - Lunga, Tatiana Donceva - directorul Agenției de Dezvoltare Regională UTA Găgăuzia precum și alți specialiști, membri, consultanți ai agenției.

Directorul general Ion Dănuț Jugănaru le-a prezentat oaspeților economia județului Constanța, domeniile în care activează companiile constănțene și oportunitățile de afaceri. Vorbindu-le despre portul Constanța, el a precizat că acesta este un hub pentru traficul de containere în Marea Neagră, un hub pentru cerealele provenite din Europa Centrală și de Sud-Est, care oferă o logistică deosebită și o bună conectare cu toate căile de transport, facilități pentru nave de pasageri și nu în ultimul rând, facilități vamale și fiscale.

În cadrul întâlnirii, Ion Dănuț Jugănaru și Tatiana Donceva au semnat protocolul de cooperare dintre Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța și Agenția de Dezvoltare Regională UTA Găgăuzia Comrat, Republica Moldova. Pe viitor, partenerii vor identifica oportunități pentru promovarea și dezvoltarea schimburilor comerciale și a cooperării economice și vor promova participarea la târguri comerciale, expoziții și misiuni economice.

La finalul întâlnirii, Irina Găitănaru a prezentat rețeaua Enterprise Europe Network, subliniind rolul ei în internaționalizarea și inovarea IMM-urilor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6655 secunde