Care sunt "destinațiile europene de excelență" din România

222
Care sunt
Noi destinații ale României au fost desemnate Destinații Europene de Excelență, în cadrul proiectului EDEN, lansat de Comisia Europeană, anunță Ministerul Turismului.

Pentru ediția din acest an, în urma concursului național EDEN, Ținutul Buzăului a fost desemnat destinația românească pentru tema turismul rural, iar Alba Iulia pentru tema turismul și regenerarea siturilor fizice.

Destinațiile vor fi premiate și vor avea posibilitatea de a se promova în standul României, amenajat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, cu ocazia Târgului de Turism al României, organizat la Romexpo, în perioada 15-18 noiembrie 2012. De asemenea, ele vor fi incluse în Rețeaua EDEN constituită la nivel european.

Destinațiile EDEN ale României desemnate în cadrul edițiilor anterioare ale concursului național, au fost: Depresiunea Horezu (în anul 2008, pentru tema turismul și patrimoniul local imaterial), Parcul Natural Apuseni (în anul 2009, pentru tema turismul și ariile protejate) și Stațiunea Geoagiu - Băi (în anul 2010, pentru tema turismul acvatic).  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 20 Iulie 2012
Stire din Economie : Un nou maxim istoric pentru euro!
Pagina a fost generata in 1.3969 secunde