Camera de Comerț și Industrie a României, aprecieri pentru activitatea M.A.I.

240
Camera de Comerț și Industrie a României, aprecieri pentru activitatea M.A.I. - cciraprecieripentruactivitateama-1632853056.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanţii Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR) mulțumesc Ministerului Afacerilor Interne pentru implicarea exemplară în menținerea ordinii și liniștii publice, în zilele de 25 și 26 septembrie 2021, în cadrul evenimentelor desfășurate la Centrul Expozițional Romexpo.

CCIR apreciază în mod deosebit implicarea efectivelor aparținând Poliției Române și Jandarmeriei Române în ceea ce privește protejarea, într-un mod extrem de profesionist, a unei proprietăți private.

„Centrul Expozițional Romexpo, proprietate a CCIR, a găzduit, în perioada 25-26 septembrie, o serie de evenimente, organizate de către una dintre formațiunile politice din Parlamentul României, care a reunit atât la interior, cât și la exterior câteva mii de persoane. În paralel însă cu aceste evenimente autorizate, la Centrul Expozițional Romexpo s-au desfășurat și câteva proteste neautorizate, suficient de violente pentru a degenera în distrugeri de bunuri aflate în proprietate privată, lucru care, din fericire, nu s-a întâmplat. Astfel, dorim să felicităm efectivele Poliției Române și Jandarmeriei Române, care au asigurat paza și protecția pe parcursul celor două zile, pentru profesionalismul de care au dat dovadă în acțiunile de păstrare a liniștii și ordinii publice, împiedicând, în acest mod, orice act care ar fi putut duce la distrugerea proprietății private”, a declarat Mihai Daraban - președintele CCIR. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9718 secunde