Călătorești des cu trenul în week-end? Iată de ce reduceri poți beneficia

211
Călătorești des cu trenul în week-end? Iată de ce reduceri poți beneficia - reducerilapreulbiletelordetren84-1348137971.jpg
Persoanele care călătoresc frecvent la sfârșit de săptămână pot beneficia de reduceri importante la transportul cu trenul, reamintesc reprezentanții CFR.

Biletul de week-end acordă reduceri de 15%, 25% și 35%, în funcție de numărul sfârșiturilor de săptămână alese dintr-o lună (2, 3, respectiv 4). Acesta se emite pentru o singură persoană, la același rang de tren - Regio, InterRegio sau InterCity, la clasa 1 sau clasa a doua (vagon clasă sau cușetă) - și aceeași rută, pe distanțe de până la 1.000 de kilometri. Biletul nu dă dreptul la întreruperea călătoriei. Reducerile nu se cumulează cu alte reduceri și nu este obligatorie procurarea tichetului de rezervare a locului.

Cartea VSD (vineri, sâmbătă, duminică) este o legitimație de călătorie nominală ce se emite pentru distanțe de până la 1.000 de kilometri și dă posibilitatea efectuării de călătorii pe rute la alegere în fiecare final de săptămână dintr-o lună. Reducerile acordate sunt cuprinse între 25% și 60% (atât la clasa a 1-a, cât și la clasa a 2-a), astfel: de 60%, la trenuri Regio pentru tineri sub 26, elevi și studenți, și de 50% la Regio, 35% la InterRegio și 25% la InterCity pentru ceilalți călători. Cartea VSD se poate achiziționa de la toate casele de bilete din gări și din agenții de voiaj CFR, pe baza cardurilor "EURO<26", a carnetelor de elev, student, posesorilor de carduri ISIC și IYTC și pe baza CI.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 10 Septembrie 2012
Stire din Economie : CFR lansează "Biletul de grup"
Pagina a fost generata in 0.3361 secunde