Bulgaria caută soluții pentru a atrage turiștii români

741
Bulgaria caută soluții pentru a atrage turiștii români - sunnybeachbulgaria-1328191469.jpg
Companiile de turism din Bulgaria vor să găsească la un forum organizat de autoritățile de la Sofia și două asociații din domeniu soluții pentru atragerea turiștilor din România, în contextul declinului alarmant al vizitatorilor români raportat de hotelurile de pe coasta bulgărească a Mării Negre, informează Mediafax.

Forumul, la care participă și mai multe companii din România, se desfășoară joi și vineri în orașul Veliko Tarnovo și este organizat de Ministerul Economiei, Energiei și Turismului, Uniunea pentru Turism SPA și Asociația Proprietarilor Bulgari de Hoteluri și Restaurante, potrivit postului TV local bTV, citat de Novinite.

Companiile din România participă pentru detalii despre prezentarea Bulgariei ca destinație turistică pentru întreg anul.

Organizatorii au declarat că obiectivul este promovarea Bulgariei pe piața din România, una dintre prioritățile sectorului de turism.

Proprietarii de hoteluri au raportat scădere alarmantă a numărului de turiști români din regiunea de nord a coastei bulgărești a Mării Negre, principala destinație a vizitatorilor români în Bulgaria.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 02 Februarie 2012
Stire din Eveniment : Tragedie în Marea Neagră
Pagina a fost generata in 0.4065 secunde