Brokeraj virtual pentru industria alimentară – Murcia, Spania
285
Articole de la același autor
Drama unui marinar român, care a muncit 11 ani pe navele unei companii olandeze și a fost concediat
03 Aprilie 2021
Noul salariu minim din flota mondială este negociat la Geneva
28 Aprilie 2021
Fiscul din Medgidia vinde terenuri și autoturisme
26 Martie 2021
Fiscul constănțean vinde case, apartamente, terenuri și autoturisme la prețuri de chilipir
09 Aprilie 2021
Statul român își bate joc de lupii de mare
23 Martie 2021
A 10-a ediție a evenimentului Murcia Brokerage Food 2021, organizat de Agenția de Dezvoltare Regională din Regiunea Murcia și Rețeaua Enterprise Europe (EEN), se va desfășura virtual și va prezenta cele mai noi creații în domeniul tehnologiei alimentare, oferind companiilor din diferite țări europene o oportunitate excelentă de a organiza întâlniri bilaterale care vizează stabilirea de acorduri de cooperare tehnologică.
- biotehnologii (biosenzori, produse alimentare noi - prebiotice, funcționale etc.);
- economie circulară (cicluri de viață, eco design, reutilizarea subproduselor alimentare, minimizarea pierderilor după recoltare);
- tehnologii de conservare, ambalaje active și inteligente;
- procese de automatizare și control (monitorizarea proceselor, senzori,
comunicații, robotică etc.);
- tehnologii hidraulice în sectorul alimentar.
Se vor organiza mai multe conferințe și prezentări în cadrul celei de-a zecea ediții a Simpozionului Internațional de Tehnologie Alimentară, unde se vor prezenta cele mai recente creații din acest sector.
Participarea este deschisă companiilor, universităților, centrelor tehnologice și institutelor de cercetare din întreaga Europă cu cereri și oferte de tehnologie alimentară.
Domenii tematice sunt următoarele:
- proiectarea instalațiilor igienice și pentru siguranța alimentelor;- biotehnologii (biosenzori, produse alimentare noi - prebiotice, funcționale etc.);
- economie circulară (cicluri de viață, eco design, reutilizarea subproduselor alimentare, minimizarea pierderilor după recoltare);
- tehnologii de conservare, ambalaje active și inteligente;
- procese de automatizare și control (monitorizarea proceselor, senzori,
comunicații, robotică etc.);
- tehnologii hidraulice în sectorul alimentar.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Miercuri, 05 Mai 2021
Duminică, 18 Aprilie 2021
Joi, 06 Mai 2021
Sâmbătă, 01 Mai 2021
Joi, 29 Aprilie 2021
Sâmbătă, 24 Aprilie 2021
Miercuri, 21 Aprilie 2021