Bonusuri pentru a ridica moralul constructorilor de nave din Coreea de Sud

395
1
Bonusuri pentru a ridica moralul constructorilor de nave din Coreea de Sud - bonusuri-1453647536.jpg

Articole de la același autor

Marile șantiere navale din Coreea de Sud, deși sunt afectate grav de pierderile financiare masive, plănuiesc să plătească bonusuri angajaților lor pentru vacanta de Anul Nou Lunar, a anunțat agenția de știri "Yonhap". Intenția conducerilor companiilor este să ridice moralul angajaților, puternic afectat de perioada grea prin care trece industria navală sud-coreeană. 


Potrivit surselor agenției de știri, companiile Hyundai Heavy Industries, Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering și Samsung Heavy Industries au decis să le plătească angajaților bonusuri egale cu salariile lor lunare de bază. Anul Nou Lunar începe, pe data de 8 februarie 2016, cu o mini-vacanță de cinci zile. Anul trecut, aproximativ 3.000 de muncitori au părăsit șantierele navale aflate în dificultate, fapt ce a contribuit la întârzierea navelor și instalațiilor off-shore aflate în execuție și la prelungirea crizei din acest sector.


Afectați de criza prelungită a prețurilor la petrol și de creșterea costurilor de producție, cei trei mari constructorii de nave sud-coreeni au înregistrat, în 2015, o pierdere operațională combi- nată de peste 8 miliarde de woni (6,59 miliarde de dolari).


Comentează știrea

Nicu
25 ianuarie 2016
Bonusuri de groaza

In Mangalia se mentine moralul angajatilor din DMHI prin amenintarea cu reducerea numarului de angajati,asa cum s-a mai facut. De groaza,pentru ca se stie ca odata plecat nu mai ai sanse si nici inapoi nu mai esti primit,oamenii trag ca sclavii. Partea romana a conducerii companiei este muta si surda,nepasatoare ca placa de beton.Ar pleca si de aici mai toti,dar unde naiba,caci nu doar Mangalia,dar tot judetul este la pamant.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5338 secunde