Benzina se îndreaptă ușor, ușor, spre 7 lei/litru

727
3
Benzina se îndreaptă ușor, ușor, spre 7 lei/litru - sus-1360694742.jpg
Benzina se scumpește din ce în ce mai mult, din păcate pentru șoferii constănțeni, și nu este exclus ca în doar câteva săptămâni un litru de benzină să ajungă chiar la șapte lei. 

Cea mai mare companie petrolieră de pe piața românească a majorat ieri prețul carburanților comercializați în stațiile proprii în medie cu 6 bani pe litru. Așa se face că ieri, la stația de alimentare OMV de pe Șoseaua Mangaliei, un litru de benzină OMV MaxxMotion 100 costa 6,680 lei, iar MaxxMotion 95 - 6,040 lei.

În ceea ce privește motorina, OMV comercializa ieri, la aceeași stație de pe Șoseaua Mangaliei, sortimentul OMV MaxxMotion Diesel cu 6,430 lei/litru, iar sortimentul OMV Diesel, cu 6,120 lei/litru.

Comentează știrea

imbecil
13 februarie 2013
Ati votat USL

o sa va vinde-ti masina ca sa va luati bicicleta.....iar pomanagii de pensionari o freaca prin cluburi....rile pensionarilor...jabrele Romaniei

pensionarii si pachetarii
13 februarie 2013
calcati in picioare

Privatizarea PETROM. Negociator-sef din partea Guvernului Romaniei in cadrul acestui program PSAL 2 a fost ministrul Transporturilor, Traian Basescu. Privatizarea SNP Petrom SA a facut-o Regimul Iliescu-Nastase si a fost votata in Parlament de catre reprezentantii P.D.S.R., P.N.L., P.D., P.C., U.D.M.R. (n.r.= FSN) si deputatii minoritatilor nationale. Singurul partid care s-a opus jafului de la PETROM a fost Partidul Romania Mare. Regimurile Constantinescu si Iliescu au aplicat regula de baza a asasinilor economici: fa forme si fura fara frica ! Pentru privatizarea PETROM ..........................nu sunt fan PPDD/USL/PDL..toti au vandut tara (casa ) noastra....

boss
13 februarie 2013
boss

Bravo, erau prețurile 6.75 la benzină, acum sunt 6.05 și voi faceți fițe. Cretinilor.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.207 secunde