Au fost prinși și sancționați cei ce au aruncat deșeuri pe canalul Dunăre Marea Neagră

211
Au fost prinși și sancționați cei ce au aruncat deșeuri pe canalul Dunăre Marea Neagră - aufostprinsisisanctionaticeiceau-1515596718.jpg

Articole de la același autor

Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA a constatat existența mai multor grămezi de deșeuri menajere și inerte pe canalul Dunăre Marea Neagră, pe malul drept al Brațului Luminița - km 8. Au fost efectuate verificări alături de organismele abilitate, care a dus la depistarea și sancționarea persoanelor responsabile.

S-a stabilit că o parte din moloz aparținea clubului EGO. Reprezentantul acestuia, numitul Stancu Dragoș, a recunoscut faptul că au fost realizate unele renovări la imobilul clubului și a hotărât aruncarea molozului, fără a ști unde va fi depozitat, transportatorul fiind ales întâmplător. Cealaltă parte a deșeurilor menajere aparținea numitului Băiatu Ștefan, deținătorul autoutilitarei cu care a fost făcut și transportul de la clubul EGO.

Cele două persoane contraveniente au fost obligate la ridicarea gunoiului și restabilirea aspectului peisagistic al zonei fără a lăsa urme degradante asupra terenului și implicit a mediului. Apoi au fost sancționate conform Hotărârii Consiliului Local Ovidiu nr. 22/2014.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 10 Ianuarie 2018
Stire din Economie : Schimbare la vârful OMV Petrom
Miercuri, 10 Ianuarie 2018
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 0.823 secunde