Atenție fermieri, puteți evita reducerea plăților!

7620
1
Atenție fermieri, puteți evita reducerea plăților! - atentiefermieri-1434042539.jpg

Articole de la același autor

Fermierii solicitanți ai plăților pentru măsura 215 "Bunăstarea animalelor" au obligația de a respecta normele privind ecocondiționalitatea în exploatațiile agricole pe care le administrează. În acest sens, pentru verificarea respectării acestor norme, au obligația de a completa și depune cererea unică de plată, indiferent dacă solicită la plată întreaga suprafață agricolă a exploatației sau doar o parte a acesteia.

De asemenea, în baza acelorași prevederi legale, fermierii care solicită plăți pentru măsura 215 "Bunăstarea animalelor" și nu utilizează suprafețe agricole, au obligația de a depune cererea unică de plată, în scopul verificării respectării normelor privind ecocondiționalitatea.

Fermierii care nu respectă normele privind ecocondiționalitatea, vor fi sancționați prin reducerea plăților. 

Comentează știrea

DANIELA
29 iulie 2015
timp liber

Persoana cu o minte inchisa la orice subiect,rareori reuseste!!Vointa si dorinta ,cand sunt combinate corect,fac o pereche irezistibila!!!!!!!!!!Cautam colaboratori ,persoane serioase,cunostinte minime pc,timp liber 3-4 ore pe zi!Cerem si oferim seriozitate!Se ofera contract de comision!INFO la e-mail :[email protected]

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 12 Iunie 2015
Stire din Economie : Dolarul a câștigat 3,41 bani
Vineri, 12 Iunie 2015
Stire din Economie : Euro recuperează 0,07% lei
Pagina a fost generata in 1.0799 secunde