Astăzi se semnează contractele pentru lucrările de execuție în Proiectul BRUA

228
Astăzi se semnează contractele pentru lucrările de execuție în Proiectul BRUA - astazisesemneazacontracteleproie-1511870860.jpg

Articole de la același autor

Premierul Mihai Tudose participă astăzi, 28 noiembrie 2017, la ceremonia de semnare a contractelor pentru lucrările de execuție a conductei de transport gaze naturale - faza 1, în cadrul Proiectului BRUA.


Proiectul de interconectare a gazelor naturale Transgaz-BRUA, estimat la peste 500 de milioane de euro, a beneficiat de o subvenție în valoare de 179 de milioane de euro de la Comisia Europeană în cadrul Facilității Conectarea Europei (CEF).
Acest proiect strategic implementat în cadrul Planului de investiții pentru Europa va interconecta infrastructura de transport de gaze din Europa de Sud-Est și Europa Centrală și va elimina dependența țărilor din Europa de Sud-Est de un furnizor unic de gaze. Aceasta va îmbunătăți securitatea aprovizionării pentru aceste țări, permițând accesul la gaze potențial mai ieftine, pentru o mai bună convergență a prețurilor și transparență, reducând în consecință vulnerabilitatea consumului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 28 Noiembrie 2017
Stire din Economie : Excelență în transportul maritim
Marţi, 28 Noiembrie 2017
Stire din Economie : Dolarul a câștigat 1,69 bani
Marţi, 28 Noiembrie 2017
Stire din Economie : Francul e mai puternic cu 1,19 bani
Pagina a fost generata in 1.9021 secunde