Astăzi se deschide Târgul Național de Îmbrăcăminte și Încălțăminte TINIMTEX

1366
Astăzi se deschide Târgul Național de Îmbrăcăminte și Încălțăminte TINIMTEX - sedeschidetimintex11052-1620740084.jpg

Articole de la același autor

După o pauză de doi ani, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) organizează primul Salon Național de Îmbrăcăminte - Încălțăminte TINIMTEX. Este cea mai mare manifestare expozițională de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiție pentru zona Dobrogea.

Evenimentul expozițional se va desfășura în perioada 12 - 16 mai 2021, la Complexul Aurora, din stațiunea Mamaia. Vor fi prezente circa 40 de firme, producători de îmbrăcăminte și încălțăminte din întreaga țară, în număr mare fiind cele din Iași, Constanța și București, urmate de Prahova, Suceava, Mureș, Arad, Botoșani, Roman, Buzău, Călărași etc.

Toate normele de prevenție Covid-19 vor fi respectate din partea organizatorilor și există aceleași așteptări și din partea vizitatorilor.

În cadrul TINIMTEX, producătorii vor prezenta colecții noi și diversificate. Ei au prilejul de a lua contact cu comercianții din domeniu și cu publicul larg interesat de acest segment de piață. Colecțiile producătorilor români pentru vara anului 2021 aduc cele mai noi tendințe în atenția publicului constănțean. Programul de vizitare este următorul: în perioada 12 - 15 mai, între orele 10 și 19; duminică, 16 mai, între 10 și 16. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4612 secunde