Asociaţia Producătorilor Agricoli Dobrogeni a semnat o colaborare cu Asociaţia Producătorilor de Porumb din România

533
Asociaţia Producătorilor Agricoli Dobrogeni a semnat o colaborare cu Asociaţia Producătorilor de Porumb din România - asociatiaproducatorilor-1616763999.jpg

Articole de la același autor

Asociaţia Producătorilor Agricoli Dobrogeni (APAD) anunţă printr-un comunicat primit la redacţie că au început colaborarea cu Asociaţia Producătorilor de Porumb din România (APPR) pentru a susţine viitorul agriculturii româneşti. „Există o necesitate reală de a pune în comun eforturile noastre, ale fermierilor și ale organizațiilor de fermieri, pentru a face cunoscute problemele agriculturii românești și, mai ales, pentru a identifica soluții specifice la nivel local sau național. Suntem responsabili pentru viitorul nostru și implicarea trebuie să devină reală pentru fiecare fermier”, a declarat Nicolae Sitaru, președintele APPR. La rândul său, Theodor Ichim, preşedintele APAD a spus că zona Dobrogei are un specific aparte şi, din păcate, a fost ignorată în ultimii ani din punct de vedere al investiţiilor în infrastructura de irigaţii, a prevenirii efectelor climatice şi a susţinerii fermierilor afectaţi de seceta pedologică. 


„Tocmai de aceea am luat atitudine şi dorim ca noi, producătorii agricoli, să fim susținuți prin politici adaptate nevoilor noastre și considerăm că alături de o organizație națională puternică vom putea găsi cele mai bune căi pentru a realiza acest deziderat legitim”, a precizat președintele APAD. Asociația Producătorilor de Porumb din România (APPR) face parte din Confederația Europeană a Producătorilor de porumb (CEPM), care reunește cele mai mari țări producătoare de porumb din Europa, precum și din Copa-Cogeca, organizația-umbrelă ce reprezintă peste 22 de milioane de fermieri europeni în efortul de a promova interesele sectorului agricol în fața instituțiilor UE și a altor părți interesate.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4475 secunde