ASF organizează evenimentul "Educație financiară pentru toți"

Luni, 26 August 2019
97
Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) organizează, în perioada 30 august - 1 septembrie, un eveniment de informare și educație financiară dedicat populației.

Călătoria de informare va începe alături de călătorii din trenul nr. 1681 ce pleacă la Constanța din Gara de Nord, la ora 9.30. Reprezentanții ASF vor interacționa cu pasagerii, vor acorda asistență de specialitate, vor răspunde la întrebările lor și vor distribui materiale educaționale. Acțiunea se desfășoară cu sprijinul CFR Călători.

Sâmbătă și duminică (31 august - 1 septembrie), cei care doresc să adreseze întrebări sau să solicite informații de la reprezentanții ASF îi vor putea găsi pe aceștia în zona Cazino Mamaia, unde, cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța, în intervalul orar 10.00-17.00, vor avea loc discuții cu cei interesați și vor fi distribuite materiale cu caracter educațional.

Obiectivul acțiunii îl reprezintă informarea consumatorilor cu privire la asigurarea de viață și asigurarea de călătorie, asigurarea obligatorie RCA și existența sistemului de soluționare alternativă a litigiilor SAL-FIN, pus gratuit la dispoziția consumatorilor de către ASF. Prin această acțiune publică, ASF continuă seria de evenimente de interacțiune directă cu publicul, înscrisă în strategia de educație financiară.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3717 secunde