ASF: Cursuri gratuite pentru studenții pasionați de piața financiară non-bancară

229
ASF: Cursuri gratuite pentru studenții pasionați de piața financiară non-bancară - asfcursurigratuitepentrustudenti-1614611384.jpg

Articole de la același autor



Ești student și ești pasionat de bursă, asigurări sau pensii private? Înscrie-te în Student Club, cel mai recent program de educație financiară lansat de Autoritatea de Supraveghere Financiară.
Ne-am propus să creăm o comunitate unde să putem dezbate și să învățăm împreună noțiuni, concepte și mecanisme de funcționare aferente piețelor financiare non-bancare. Vom discuta pe marginea unor studii de caz concrete și vom dialoga deschis despre orice subiect.
Student Club se adresează atât studenților din facultățile cu profil economic/financiar, cât și celor din facultățile cu profil umanist. În cadrul Student Club vor fi dezvoltate și abilități interpersonale, așa numitele soft skills, care sunt apreciate de către angajatori.
Cursurile sunt gratuite, vor avea loc online (pe Zoom) și vor fi susținute de lectori din cadrul A.S.F. În prima fază sunt disponibile 100 de locuri, iar primul curs va avea loc pe 26.03.2021.  Înscrierile se fac la [email protected] în perioada 1 - 10.03.2021.
Formularul de înscriere, precum și mai multe informații sunt disponibile la https://asfromania.ro/edu/student-club/.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6258 secunde