Antifrauda a verificat peste 43.700 de autovehicule de marfă

347
Antifrauda  a verificat  peste 43.700  de autovehicule  de marfă - antifrauda-1539955910.jpg

Articole de la același autor

 Începând din data de 8 august 2018 și până în prezent, inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală din cadrul ANAF au oprit și verificat în trafic 43.794 de autovehicule de transport marfă, în apropierea punctelor de trecere a frontierei de stat. Acțiunile au drept scop prevenirea și combaterea evaziunii fiscale și fraudei vamale. Controalele au confirmat suspiciunile. După verificarea legalității documentelor aferente mărfurilor transportate, inspectorii antifraudă au identificat o serie de mărfuri transportate fără acte legale de proveniență. Pentru contravențiile constatate s-au aplicat sancțiuni de 5,90 milioane de lei, dintre care: amenzi totalizând de 2,30 milioane de lei, confiscări de mărfuri în valoare de 3,37 milioane de lei și confiscări de numerar în sumă totală de 226.275 lei.

În zonele punctelor de trecere a frontierei Nădlac (I și II), Giurgiu și Borș s-au identificat cele mai multe transporturi de bunuri fără acte legale de proveniență. Bunurile reprezintă articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Continuă monitorizarea permanentă a traficului rutier de marfă din zonele vizate de către echipe mixte de control formate din inspectori antifraudă și inspectori vamali din cadrul ANAF, cu participarea polițiștilor din cadrul IGPR și IGPF. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 08 Octombrie 2018
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 0.4184 secunde