Antifrauda a dat sancțiuni de peste 8 milioane de lei în cadrul operațiunii "Venus"

408
Antifrauda a dat sancțiuni de peste 8 milioane de lei în cadrul operațiunii

Articole de la același autor

Inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală au verificat activitatea comercială a 1.871 operatori economici și au constatat abateri pentru sancționarea cărora au stabilit obligații fiscale totale în valoare de 8,10 milioane de lei. Controalele au fost realizate în cadrul operațiunii "Venus", care s-a desfășurat la nivel național în perioada 26 februarie - 13 martie 2016.

Inspectorii antifraudă fiscală au monitorizat volumul crescut al activității comerciale specifice perioadei 1 - 8 martie și au verificat activitatea comercială a 840 firme specializate în comerțul cu flori și plante ornamentale, a 451 firme prestatoare de servicii de înfrumusețare și a 563 restaurante, cluburi și baruri. S-au constatat contravenții pentru care s-au dispus amenzi în valoare totală de 7,64 milioane de lei, confiscări de bunuri și numerar în valoare de 453.056 lei și suspendarea activității a 24 de puncte de lucru.

Acțiunile de control inopinat ale inspectorilor antifraudă fiscală vor continua în zone comerciale cu risc fiscal ridicat și grad redus de conformare fiscală, atât în scopul descoperirii și recuperării prejudiciilor cauzate bugetului de stat, cât și în scopul verificării modului de respectare a obligației legale de fiscalizare a tuturor veniturilor prin intermediul casei de marcat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 15 Martie 2016
Stire din Economie : Dolarul câștigat 1,30 bani
Pagina a fost generata in 2.8944 secunde