Antifrauda a aplicat 326 de amenzi, în alimentația publică, într-o singură zi

268
1
Antifrauda a aplicat 326 de amenzi, în alimentația publică, într-o singură zi - antifraudaamenzi1804-1524064593.jpg

Articole de la același autor

În cadrul acțiunilor de control desfășurate la nivel național pentru a crește gradul de fiscalizare a încasărilor prin intermediul caselor de marcat, luni, 16 aprilie, inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală din cadrul ANAF au verificat 372 de contribuabili care activează în domeniul alimentației publice. În urma abaterilor constatate, inspectorii antifraudă au dispus sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1.223.157 de lei, astfel:

- 30 de avertismente și 326 de amenzi contravenționale, în valoare totală de 1.156.506 de lei;

- confiscarea de venituri nejustificate și bunuri, în valoare totală de 66.651 de lei.

Acțiunea de verificare a contribuabililor care desfășoară activitate în domeniul alimentației publice, menită a stimula creșterea gradului de conformare fiscală a acestora, va continua în perioada următoare.

"Misiunea principală a Direcției Generale Antifraudă Fiscală, asumată la înființare, este destructurarea lanțurilor tranzacționale organizate în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligațiilor fiscale prin identificarea și instrumentarea, la nivelul structurilor specializate din cadrul DGAF, a unor fenomene de fraudă fiscală cu implicații fiscale negative semnificative asupra bugetului statului, precum și reducerea evaziunii fiscale în vederea atingerii obiectivului strategic de creștere a gradului de conformare voluntară la declarare și plată", se arată în comunicatul dat publicității. 

Comentează știrea

CHARRIER
19 aprilie 2018
oferi împrumuturi internaționale

Buna ziua Doamna si doamna Acest mesaj este pentru toti cei care au nevoie de un imprumut special pentru a-si reconstrui viata. Am capital de utilizat pentru a oferi împrumuturi internaționale pe termen scurt și lung, în special de la 2.000 € la 1.000.000 € pentru orice persoană serioasă care dorește împrumutul. dobândă de 3% pe an, în funcție de suma împrumutată, deoarece fiind particulară, nu vreau să încalc legea cu privire la cămilă. Puteți plăti mai mult de 1 până la 25 de ani în funcție de suma împrumutată. depinde de dvs. plățile lunare. Acest lucru recunoaște numai datoriile certificate de mână și piesele necesare. Pentru mai multe informații, contactați-mă prin e-mail: [email protected] sau numărul Whatsapp: 0033752369616

Articole pe aceeași temă

Joi, 12 Aprilie 2018
Stire din Economie : Mozaic economic
Miercuri, 04 Aprilie 2018
Stire din Economie : Mozaic economic
Joi, 19 Aprilie 2018
Stire din Social : ANAF CONSTANȚA ARE UN NOU ȘEF!
Pagina a fost generata in 0.355 secunde