ANRE a actualizat comparatorul furnizorilor de gaze naturale

323
ANRE a actualizat comparatorul furnizorilor de gaze naturale - anreaplicatiegazesursafanatikro-1600883014.jpg

Articole de la același autor

Autoritatea Naţională de Reglementare în Energie (ANRE) a actualizat aplicaţia web unde consumatorii pot compara ofertele furnizorilor de gaze naturale, în scopul creşterii gradului de informare a clienţilor finali, potrivit unui anunţ al autorităţii citat de Agerpres.

Acum utilizatorii aplicaţiei pot accesa, în mod direct şi centralizat, informaţii privind documentele necesare încheierii contractelor de furnizare a gazelor naturale, pot descărca modelul de contract de furnizare sau documentele necesare încheierii contractelor. De asemenea, utilizatorii pot introduce datele referitoare la consumul lunar şi la preţul de furnizare din contractul actual, astfel putând să vizualizeze informaţii comparative utile în alegerea ofertei-tip care corespunde cel mai bine nevoilor lor.

Totodată, furnizorii de gaze naturale care au în portofoliu clienţi finali pot introduce în baza de date a Comparatorului şi ofertele-tip care au caracteristici particulare. Astfel, ofertele-tip introduse de furnizorii de gaze naturale au acum un grad mai mare de personalizare, iar utilizatorii pot selecta ofertele-tip introduse în baza de date a Comparatorului, în funcţie de noi criterii de selecţie precum tipul preţului gazelor naturale sau existenţa/inexistenţa unei componente fixe (abonament) în preţul ofertelor-tip respective. Aplicaţia ANRE poate fi consultată „Comparator oferte-tip de furnizare a gazelor naturale". Menţionăm că piaţa gazelor naturale din România a fost liberalizată la 1 iulie 2020.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5009 secunde