ANAF organizează întâlniri cu contribuabilii pe tema caselor de marcat

196
ANAF organizează întâlniri cu contribuabilii pe tema caselor de marcat - anaforganizeazaintalniricucontri-1561926420.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Finanțelor Publice, prin Agenția Națională de Administrare Fiscală, organizează, în lunile iulie și august, întâlniri cu contribuabilii, precum și cu distribuitorii și unitățile acreditate de service pentru AMEF. Potrivit comunicatului dat publicității, în cadrul întâlnirilor, toate întrebările contribuabililor cu privire la tema "Case de marcat: facilități, obligații, termene" vor primi un răspuns adecvat din partea specialiștilor ANAF. 
În luna iulie, întâlnirile cu contribuabilii sunt programate astfel: 
- pe 22 iulie, ora 14.00, la sediul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice București; 
- pe 25 iulie, ora 14.00, la sediul Direcției Generale de Administrare a Marilor Contribuabili; 
- pe 30 iulie, ora 14.00, la sediul Direcției Generale a Finanțelor Publice Ploiești. 
De asemenea, în luna august, ANAF organizează trei întâlniri cu distribuitorii și unitățile acreditate de service pentru aparatele de marcat electronice fiscale, conform următoarei planificări: 
- 1 august 2019, ora 14.00, la sediul DGRFP București; 
- 5 august 2019, ora 14.00, la sediul DGAMC; 
- 8 august 2019, ora 14.00, la sediul DGRFP Ploiești.
Contribuabilii interesați sunt invitați să utilizeze formularul de contact disponibil pe site-ul instituției, pentru a se înscrie la întâlnirile organizate. Înscrierea se realizează în limita locurilor disponibile. 
Lunar, ANAF organizează întâlniri cu contribuabilii, la nivel național, în care sunt abordate teme fiscale de interes. Lista întâlnirilor organizate poate fi accesată la adresa: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/servicii_anaf.htm. (I.T.C.)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0163 secunde