ANAF ar putea fi reorganizată după modelul Fiscului american

184

Articole recomandate

Președintele ANAF, Gelu Diaconu, cere distanțarea ANAF de posibilele influențe politice, prin constituirea unui board de specialiști cu prestigiu recunoscut, care să înlocuiască actuala modalitate de management, se arată într-un comunicat al Fiscului.

Gelu Diaconu spune că i-a transmis premierului Victor Ponta o nouă formulă de organizare, ca propunere de profesionalizare a instituției pe care o conduce.

"Propunerea mea a vizat constituirea unui board de specialiști cu prestigiu recunoscut, pe modelul Fiscului american, pe care îl vom adapta, firește, cadrului legislativ autohton și care va coordona politicile și strategia ANAF, în locul unei singure persoane, respectiv în locul președintelui ANAF. Pentru a finaliza reforma profundă a instituției pe care mi-am asumat-o la preluarea mandatului, în aprilie 2013, consider că această soluție de management, care distanțează ANAF de posibilele influențe politice, este singura variantă reală și profesionistă", se arată în declarația de presă a lui Gelu Diaconu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 01 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Alina Bica, suspectă într-un nou dosar
Marţi, 01 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : A FOST REȚINUT PENTRU DARE DE MITĂ!
Pagina a fost generata in 0.411 secunde