Americanii vor să transfere know-how din New Orleans în portul Constanța

390
Americanii vor să transfere know-how din New Orleans în portul Constanța - americaniivorsatransfereknowhow-1630606275.jpg

Articole de la același autor

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) și Secția Comercială a Ambasadei SUA la București au reiterat angajamentul pentru promovarea oportunităților de cooperare româno-americane, în marja parteneriatului strategic dintre cele două țări și a potențialelor oportunități de cooperare comercială și investiționale, prin organizarea unei serii de mese rotunde în județele Brașov, Cluj și Mureș, se arată într-un comunicat de presă.

De asemenea, s-a discutat despre oportunitatea unui parteneriat pentru transferul de expertiză privind coridorul de transport și infrastructura portuară pe fluviul Mississippi ca model pentru transportul pe fluviul Dunărea. Totodată, partea americană este interesată de promovarea infrastructurii portuare din New Orleans în portul Constanţa, prin Asociația Porturilor din statul Louisiana. Partea romană, a subliniat în acest context necesitatea consolidării capacitații de navigare prin țările riverane Dunării, după modelul american.

Nu în ultimul rând, în marja desfășurării INDAGRA 2021, din perioada 27-31.10.2021, atât Camera de Comerț și Industrie a României cât și Secția Comercială a Ambasadei SUA și-au exprimat interesul pentru continuarea evenimentelor promovate în edițiile anterioare ale târgului, în domeniul finanțării transferului de tehnologii integrate și eficiente de energie regenerabilă și managementul apei, pentru infrastructura de irigații inteligente și securitatea agroalimentară a României.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2943 secunde