Ambasadorul Republicii Bangladesh în România, în vizită la CCINA Constanța

409
Ambasadorul Republicii Bangladesh în România, în vizită la CCINA Constanța - ambasadorulrepubliciibangladeshi-1625253468.jpg

Articole de la același autor

Ion Dănuț Jugănaru - directorul general al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța a avut, în data de 1 iulie 2021, o întrevedere cu Daud Ali - ambasadorul Republicii Bangladesh în România și Islam Mohammed Raqul – președintele Camerei de Comerț România – Bangladesh.

În cadrul întâlnirii, Ion Dănuț Jugănaru a prezentat activitatea economică a județului Constanța și în special a portului Constanța, avantajele utilizării portului Constanța și a Canalului Dunăre-Marea Neagră în transportul de mărfuri spre și dinspre țările riverane Dunării.

Unul din subiectele discutate s-a referit la intenția autorităților din Bangladesh de a stabili o colaborare directă între comercianții din România și cei din Bangladesh, pentru a evita terții în procesul de achiziție. În prezent, majoritatea articolelor de îmbrăcăminte importate de România din țări precum Germania sau Italia sunt produse în Bangladesh.


S-a discutat, de asemenea, despre principalele domenii în care activează companiile constănțene, dar și despre oportunitățile de a investi în județul nostru. S-a evidențiat posibilitatea de a aduce forță de muncă din Bangladesh, pentru diverse sectoare de activitate, cum ar fi construcțiile, șantierele navale sau industria HoReCa.

Ambasadorul Daud Ali a precizat că Bangladesh dorește să importe, în special, cereale, ulei de floarea soarelui și fructe, iar pe de altă parte este un mare exportator de îmbrăcăminte și piele procesată pentru haine, dar și de iută.
Ion Dănuț Jugănaru a lansat invitația ca firmele din Bangladesh să participe la târgurile organizate de CCINA Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2786 secunde