Ai treabă la Fisc? Iată ce SCHIMBARE MAJORĂ intră în vigoare de săptămâna viitoare

3952
4
Ai treabă la Fisc? Iată ce SCHIMBARE MAJORĂ intră în vigoare de săptămâna viitoare - fiscbulevardulmamaia12-1383149817.jpg

Articole de la același autor

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța (AJFP) a făcut ieri un anunț extrem de important pentru contribuabilii persoane fizice. Toți cei care sunt arondați fiscal municipiului Constanța trebuie să se prezinte de săptămâna viitoare, mai exact de pe 4 noiembrie, pentru anumite activități privind administrarea fiscală a persoanelor fizice la sediul de pe B-dul Mamaia 196, corp B, etaj 1.


Iată despre ce activități este vorba: eliberare note de plată; eliberare certificat de atestare fiscală persoane fizice; cereri reglare fișă plătitor persoane fizice; eliberare adeverințe prin care se atestă nerestituirea taxei de poluare pentru autovehicule; cereri de restituire taxă auto; cereri de restituire/regularizări impozit pe venitul din activități independente; toate activitățile legate de executarea silită (adrese de înființare a popririi, seches-trarea și valorificarea bunurilor debitorilor persoane fizice etc.).


Potrivit reprezentanților AJFP Constanța, singura activitate ce se va desfășura în continuare la vechiul sediu, cel de pe str. Intrarea Tulcei nr. 4, este cea de depunere a cererilor și eliberare a adeverințelor de venit.


Pe de altă parte, în ceea ce privește activitatea de administrare fiscală a persoanelor juridice, activitățile legate de: eliberarea de certificate de atestare fiscală, reglarea situației fiscale (fișă pe plătitor), eliberarea de adeverințe prin care se atestă nerestituirea taxei de poluare pentru autovehicule, cererile privind restituirea/compensarea obligațiilor față de bugetul de stat etc., se vor desfășura în același sediu de pe B-dul Mamaia 196, corp B, etaj 2.


Mare atenție și dacă aveți treabă vineri la Administrația Finanțelor cu sediul pe strada Intrarea Tulcei nr. 4. Programul a fost scurtat. "Asigurăm contribuabilii că aceste modificări sunt necesare pentru eficientizarea activității și scurtarea circuitului documentelor între cele două sedii. Solicităm pe această cale înțelegere din partea cetățenilor, având în vedere că în ziua de vineri, 1 noiembrie 2013, activi-tatea ce se desfășura în mod normal până la 16.30 la sediul din Intrarea Tulcei nr. 4, se va desfășura până la orele 11.00", au precizat reprezentanții AJFP Constanța.


Comentează știrea

Mine
31 octombrie 2013
AJFP Constanta

" Toți cei care sunt arondați fiscal municipiului Constanța trebuie să se prezinte de săptămâna viitoare, mai exact de pe 4 noiembrie " Adica toti constantenii sa ne prezentam pe 04.11.2013 ! hahahahahaha

FONDURI UE
31 octombrie 2013
FONDURI UE

Acum este momentul: In 2013 Fondurile Europene nerambursabile se Acorda si la noi la fel de Usor ca si in celelalte state membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul:www.fondurieuropenenerambursabile.ro

Constantean
31 octombrie 2013
Idioti

Acolo, pe Mamaia, nu ai spatiu nici sa te intorci in loc, unde drak bagi atitia oameni? Astia sunt cretini de tot, poate le da foc cineva, ca ar fi mai bine.

BRAVOO
31 octombrie 2013
HAHAHA

Municipiu 283.872 locuitori pe 4 noiembrie Party

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4382 secunde