Aeroportul "Henri Coandă", în standardele europene în domeniul securității

458
Aeroportul

Articole recomandate

Aeroportul Internațional "Henri Coandă" respectă standardele europene în domeniul securității aviației civile, iar măsurile aplicate la nivelul aeroportului sunt în conformitate cu prevederile legislației comunitare, informează Compania Națională Aeroporturi București.

Conform sursei citate, în perioada 7-11 august, o echipă de inspecție a Comisiei Europene în domeniul securității aviației civile a verificat măsurile aplicate în Aeroportul Internațional "Henri Coandă" pentru respectarea standardelor europene în securitatea aeroportuară.

În acest context, reprezentanții CE au verificat măsurile luate la nivel aeroportuar pentru protecția și securitatea atât a pasagerilor, cât și a operațiunilor aeroportuare.

Experții internaționali au constatat că Aeroportul "Henri Coandă" respectă standardele europene în domeniul securității aviației civile, iar măsurile aplicate la nivelul aeroportului sunt în conformitate cu prevederile legislației comunitare.

"Rezultatele pozitive ale misiunii de audit a Comisiei Europene confirmă încă o dată că prioritatea 0 a instituției pe care o coordonez este securitatea pasagerilor și a operațiunilor aeroportuare. Aceste rezultate favorabile sunt datorate în primul rând profesionalismului personalului de securitate al Aeroportului «Henri Coandă» și bineînțeles unei colaborări foarte bune pe care Compania noastră o are cu Brigada Antiteroristă din cadrul SRI și cu Autoritatea Română în domeniul securității aviaței civile", a declarat directorul general al Companiei Naționale Aeroporturi București, Bogdan Mîndrescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.407 secunde