A început INDAGRA 2019 - cel mai important eveniment agricol din România

632

Articole de la același autor

În perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2019, la complexul expozițional ROMEXPO din București, are loc cea de-a XXIV-a ediție a Târgului internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei – INDAGRA 2019.


La cel mai important eveniment agricol din România s-au înscris, cu trei luni înainte, 400 de companii expozante. Evenimentul se bucură de o importantă prezență internațională. Participă expozanți din 21 de țări: Austria, Belgia, Bulgaria, Coreea de Sud, Danemarca, Federația Rusă, Franța, Germania, Grecia, Italia, Lituania, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Republica Cehă, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Turcia și Ungaria.


Târgul constituie un prilej pentru desfășurarea mai multor conferințe și cursuri de specialitate. Astfel, Asociația Română a Electricienilor din România organizează, pe data de 2 noiembrie 2019, conferința "Independența energetică a unei exploatații agricole. În plus, în standul său, au loc, zilnic, cursuri de pregătire teoretică privind verificarea instalațiilor electrice din exploatațiile agricole.


Asociația Creștem România Împreună organizează, în data de 1 noiembrie 2019, conferința "Economie locală, gospodării de subzistență, soluții inovatoare adresate comunităților". La rândul ei, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară organizează o conferință de interes pentru vizitatorii specialiști.


Concomitent cu INDAGRA 2019, au loc alte  trei evenimente cu participare internațională: INDAGRA FOOD & CARNEXPO – Târg internațional pentru industria alimentară; EXPO DRINK – Târg de vinuri, bere și alte băuturi alcoolice și non-alcoolice; PACK SHOW – Expoziție pentru industria ambalajelor.


Vineri, 1 noiembrie 2019, Adrian Pintea - directorul general al APIA va prezenta comunicarea cu tema "Sprijinul financiar acordat fermierilor de către Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură prin măsurile gestionate din PNDR", în cadrul conferinței "Politica Agricolă Comună – în sprijinul satului românesc". 


Târgul Internațional INDAGRA este organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu camerele de comerț și industrie din România. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5838 secunde