A fost stabilit consultantul pentru dragajul de investiție din portul Constanța

366
A fost stabilit consultantul pentru dragajul de investiție din portul Constanța - afoststabilitconsultantulpentrud-1574972664.jpg

Articole de la același autor

Porturile românești de la Marea Neagră sunt într-o strânsă competiție a adâncimilor cu celelalte porturi din zonă, căci, odată cu creșterea adâncimilor danelor și șenalelor navigabile, cresc și cantitățile de mărfuri atrase. 


Iată, o veste bună pentru România în acest "război al adâncimilor": Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța a încheiat contractul de servicii de consultanță și supervizare a execuției lucrărilor de dragaj de investiție. Prin acest proiect, se asigură aducerea adâncimilor din bazinul portului Constanța la cotele de investiție. Contractul - în valoare de 3.380.918 lei (fără TVA) și cu durata de 51 de luni - a fost încredințat asocierii dintre TPF Inginerie SRL și CDR International BV. 
Contractul de proiectare și execuție a lucrărilor a fost încredințat asocierii dintre Impresa di Costruzioni Ing E Mantovani SPA și SC Consal Trade SRL. Valoarea lui este de 139.317.822,44 lei (fără TVA) și are durata de 20 de luni. 


Proiectul de investiție prevede lucrări de dragaj pentru aducerea la cota proiectată a bazinelor și șenalelor din portul Constanța, adâncirea bazinului portului de lucru și a șenalului de acces către acesta din portul Constanța Sud. În portul de lucru se va realiza adâncirea bazinului de la 7 la 9 metri. Proiectul include și lucrări de protecție a cheurilor din portul de lucru. 
Proiectul este cofinanțat de Uniunea Europeană.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5092 secunde