A fost lansată platforma de management şi monitorizare pentru operatorii economici

382
A fost lansată platforma de management şi monitorizare pentru operatorii economici - platforma-1618593463.jpg

Articole de la același autor

În vederea continuării digitalizării, ministrul Finanţelor, Alexandru Nazare, a anunţat lansarea platformei de management şi monitorizare a ajutoarelor de stat pentru operatorii economici.

Prin intermediul acestei platforme de tip „monitoring tool”, operatorii economici pot transmite toate documentele necesare accesării unui ajutor de stat în baza Hotărârii de Guvern nr.807/2014 pentru instituirea unei scheme de ajutor de stat având ca obiectiv stimularea investițiilor cu impact major în economie.

Platforma asigură transmiterea online a documentațiilor aferente cererilor de acord pentru finanțare și de plată a ajutorului de stat; informatizarea procesului de analiză a documentației transmise; monitorizarea în timp real a gradului de implementare și de respectare a condițiilor de menținere a investițiilor și a locurilor de muncă aferente proiectelor aprobate spre finanțare de către Ministerul Finanțelor.

Prin colectarea tuturor informațiilor referitoare la cererile de acord pentru finanțare și de plată, depuse în baza schemei de ajutor de stat, se creează o bază de date completă a proiectelor în curs de aprobare, implementare și monitorizare. Platforma este disponibilă şi poate fi accesată la adresa https://mfinante.gov.ro/ro/depunere-on-line1.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8448 secunde