A fost deschisă procedura de achiziție a corvetelor multifuncționale

255
A fost deschisă procedura de achiziție a corvetelor multifuncționale - afostdeschisaprocedura-1519925521.jpg

Articole de la același autor

Departamentul pentru armamente al Ministerului Apărării Naționale a deschis procedura de achiziție pentru atribuirea acordului-cadru de furnizare a produsului "corveta multifuncțională".


Potrivit anunțului publicat pe site-ul Romtehnica SA, operatorul ce va fi desemnat câștigător trebuie să construiască, într-un șantier naval din România, patru corvete, într-un interval de maxim șapte ani. Ulterior, șantierul naval respectiv va asigura mentenanța corvetelor pe toată durata lor de viață, dar și lucrări de mentenanță pentru restul navelor forțelor navale române. 
Procedura de achiziție se va derula în trei pași: etapa de calificare, etapa de dialog și etapa de evaluare a ofertelor finale depuse. 


Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut conținând soluția optimă, stabilită după perioada de dialog, fără a se lua în calcul echipamentele, muniția și serviciile.


Ofertantul câștigător va avea obligația să dezvolte pe teritoriul României o capacitate industrială navală în domeniul militar, să construiască cele patru corvete, să realizeze transferul de tehnologie, să modernizeze fregatele T22R din componența forțelor navale române și să dezvolte un centru de instruire la nivelul forțelor navale române.


Pentru a se califica în competiție, candidații trebuie să demonstreze că au în portofoliu cel puțin o navă livrată în ultimii 15 ani, care să aibă deplasamentul mai mare de 1.600 t, având capacități de luptă în cel puțin două domenii. Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 10 aprilie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2374 secunde