A doua extragere pentru selecția celor 100 de câștigători la Loteria bonurilor fiscale

285
A doua extragere pentru selecția celor 100 de câștigători la Loteria bonurilor fiscale - adouaextragere-1500653576.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 23 iulie, are loc a doua etapă de selecție a celor 100 de câștigători la extragerea lunară a Loteriei bonurilor fiscale din data de 18 iunie, la care au participat bonurile emise în perioada 1 - 31 mai 2017. Fondul de premiere pentru această extragere este de un milion de lei.

În prima etapă a extragerii lunare, au fost desemnate ca fiind câștigătoare bonurile fiscale emise în data de 30 mai 2017, cu o valoare de 59 de lei.

După centralizarea bonurilor fiscale câștigătoare, depuse în termenul legal de 30 de zile, a rezultat un număr de 417 cereri de revendicare, fiind depășit astfel numărul maxim de premii stabilit prin lege, cel mult 100 de premii.

Lista bonurilor fiscale pentru care au fost revendicate premii la extragerea lunară din 18 iunie este disponibilă pe site-ul MFP, la rubrica Loteria bonurilor fiscale.

După stabilirea celor 100 de bonuri fiscale câștigătoare, acestea vor fi centralizate și transmise în termen de două zile către ANAF în vederea încărcării rezultatelor în "Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale", respectiv pentru verificarea autenticității bonurilor fiscale câștigătoare de către Direcția Generală Antifraudă Fiscală, prin direcțiile regionale antifraudă fiscală. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5235 secunde