În urma acțiunilor preventive ale Antifraudei

16 cluburi de pe litoral au fiscalizat peste 17 milioane de lei

176
16 cluburi de pe litoral au fiscalizat peste 17 milioane de lei - 16cluburidepelitoralaufiscalizat-1525366115.jpg

Articole de la același autor

În minivacanța de 1 mai, inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală din cadrul ANAF au efectuat acțiuni de prevenire și control în județul Constanța și au verificat riscurile fiscale asociate modului de fiscalizare al încasărilor prin intermediul caselor de marcat.

Oamenii Fiscului au distribuit materiale informative cu privire la principalele obligații fiscale ale contribuabililor și sancțiunile pe care le riscă prin încălcarea prevederilor specifice. În plus, au monitorizat activitatea comercială a operatorilor economici, în vederea evaluării riscului fiscal și fiscalizării sumelor obținute. Efectul imediat al acestei abordări preventive a fost creșterea gradului de fiscalizare al încasărilor, astfel că în cele 16 cluburi monitorizate sumele fiscalizate au totalizat 17,4 milioane lei (trei cluburi din stațiunea Mamaia au emis bonuri fiscale pentru sume totale de peste 14,3 milioane lei).

De asemenea, inspectorii antifraudă au verificat 179 contribuabili și au aplicat 92 de sancțiuni contravenționale, în cuantum total de 252.169 lei. Acestea constau în amenzi în valoare de 223.500 lei și confiscări de sume nejustificate și bunuri fără proveniență legală în valoare de 28.669 lei. În aceeași perioadă a anului anterior, inspectorii antifraudă au verificat 256 de firme, au constatat abateri contravenționale pentru care au aplicat amenzi în cuantum total de 1.196.400 lei și au dispus confiscarea de sume nejustificate și bunuri fără proveniență legală în valoare de 70.196 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2426 secunde